Wet DBA

Het blijft helaas een onderwerp wat ons allen de komende tijd zal bezighouden. Deze week berichtten een aantal bladen dat de fiscus slechts 20 procent van de zzp-contracten goedgekeurd heeft. Wij hebben in ieder geval ons huiswerk gedaan:   Wet DBA – Modelovereenkomst goedgekeu... (Lees verder)
Slim naar de Cloud

Kick-off Cloud propositie   Op woensdag 11 april jl. hebben Gert Veldhuis en Frans Waller voor een publiek van ervaren IT- en programmamanagers een kick-off verzorgd van de gezamenlijk ontwikkelde dienst “Slim naar de Cloud”. De vier onafhankelijke bedrijven: (Lees verder)
Een kwestie van geven en nemen

  In de eerste editie van Outsource Magazine in 2017 heeft Transition Experts een bijdrage geleverd in de vorm van een artikel. Dit artikel benadrukt het belang van een zorgvuldige en goed uitgevoerde transitie voor succesvolle outsourcing.   Hierbij een link naar het artikel (... (Lees verder)
GLT-PLUS Transitieproject succesvol uitgevoerd.

In de periode van april tot en met december 2016 heeft Transition Experts, in opdracht van GLT-PLUS en Yokogawa Europe, de overdracht van de IT systemen, processen en organisatie naar Yokogawa Europe succesvol uitgevoerd.   GLT-PLUS (Groningen Long Term) is een consortium bestaande uit... (Lees verder)
PON Award ESSAYPRIJS 2016

Tijdens de Outsource Magazine Dinnershow op 15 december is bekendgemaakt dat Transition Experts met haar boek #DENKNOUTOCHEENSNAJOH! de PON Award ESSAYPRIJS 2016 van Platform Outsourcing Nederland heeft gewonnen.     Het juryrapport: ‘#DENKN... (Lees verder)
Transition Experts: #DENKNOU
EERSTEENSNAJOH!
Meer informatie >

Bestel ons boek nu!Werken bij Transition Experts?