Even voorstellen: Vasilis Christopoulos

Ons team is per 1 december jl. opnieuw uitgebreid met de komst van Vasilis Christopoulos. En daar zijn we blij mee, want hij is direct aan de slag gegaan bij één van onze opdrachtgevers! Vasilis is een ervaren projectmanager, die met... (Lees verder)
De Transition Experts huiswijnen 2020 zijn bekend!

Ieder jaar selecteren we een nieuwe huiswijn. Natuurlijk kunnen we dit doen met ons eigen team, maar we vinden het nóg leuker als onze IT-professionals ons willen helpen om de allerlekkerste rode en witte wijn te kiezen. Woensdagavond 27 november jl. was het zover! Voordat we met 19 mensen gingen... (Lees verder)
Even voorstellen: Jochen Korsten

Mooi nieuws! We hebben onlangs projectmanager Jochen Korsten mogen verwelkomen in ons team. En daar zijn we blij mee, want hij brengt een schat aan kennis en ervaring mee! In zijn kleurrijke loopbaan was hij meer dan 30 jaar actief als p... (Lees verder)
Nieuw gezicht op kantoor!

Kom je bij ons langs of neem je telefonisch contact op? Goede kans dat je kennismaakt met onze nieuwe collega! Per begin september versterkt Lisette van Dijk ons team als office manager. We noemen haar ook wel back office heldin of vliegende k... (Lees verder)
Geslaagd bezoek aan T-Systems Innovation & Experience Center

We hebben weer een geslaagde ‘Transition Experts op locatie’ achter de rug! Woensdag 12 juni waren we te gast op het nieuwe hoofdkantoor van T-systems, in het Innovation Experience Center. Gert-Jan B... (Lees verder)
       

Neem contact op