Blockchain anno 2019, waar staan we?

TE-projectleider en blockchaindeskundige Gerard Persoon nam ons op woensdag 13 februari mee in de blockchaintechniek anno 20... (Lees verder)
Agile Expertsessie

  “Achter de bomen ligt een bos, maar... bestaat daar ook een pad doorheen?“ -- Als vervolg op de Agile-kennismakingssessie eerder dit jaar, organiseerden we 27 november een nieuwe expertsessie over Agile-projectmanagement: over methoden, frameworks en certificeringen. (Lees verder)
TE op bezoek bij CentralPoint

  Wat een geslaagde ‘Transition Experts op locatie’ was het! We waren woensdag 14 november te gast bij Centralpoint, de g... (Lees verder)
Transition Experts in Maleisië

  Vorige week ontvingen we wat sfeerplaatjes van transitiemanager Frans Moens, die vanuit Transition Experts twee maanden op locatie in Maleisië werkt. Altijd leuk om te zien hoe de werkplek er ver van hier ui... (Lees verder)
Zeer geslaagde wijnproeverij

De professionals van Transition Experts, niet alleen een passie voor IT-transities!   Naast het met passie werken in diverse projecten bij onze klanten, heeft een aantal van onze professionals nog een passie. Gisteravond mochten we met de passie van (Lees verder)
       

Neem contact op