Blockchain anno 2019, waar staan we?

TE-projectleider en blockchaindeskundige Gerard Persoon nam ons op woensdag 13 februari mee in de blockchaintechniek anno 2019.

Gerard heeft zich de afgelopen jaren intensief met dit onderwerp beziggehouden en ontwikkelt voor de Haagse Hogeschool een opleiding op dit gebied. Aan de hand van zijn ervaring en praktische voorbeelden wist hij ons uitgebreid te vertellen over huidige blockchaintoepassingen en zijn verwachtingen voor de toekomst.

Wat is er over deze jonge techniek al veel te vertellen: van de algemene kansen en uitdagingen tot de branches waarvoor blockchain in de toekomst een opportunity kan zijn en hoe je blockchain herkent als business driver.

Een zeer interessante sessie, met natuurlijk een gezellige (netwerk)borrel. Gerard, hartelijk dank voor je inspirerende verhaal en alle aanwezigen, dank voor jullie aandacht en goede vragen. Graag tot op de volgende TE-borrel!

Benieuwd of blockchain voor jouw organisatie een opportunity is, of hoe je de blockchain als business driver herkent? Neem gerust contact op, we denken graag met je mee.

       

Neem contact op