Onafhankelijke specialisten voor: doordachte, gedegen en veilige cloud transities


Voor vrijwel elk bedrijf is een gang naar de cloud in meer of mindere mate onvermijdelijk. Dit betekent dat er steeds meer aanbieders en steeds meer verschillende diensten zijn om uit te kiezen. Tegelijkertijd wordt de materie complex door o.a.: nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacy, licentie- en verekeningsmodellen, beheersbaarheid en continue ontwikkeling van applicaties.

 

Leveranciers van cloud-diensten positioneren hun dienstverlening natuurlijk allemaal als de beste oplossing voor alle vraagstukken die compliant is aan alle wetten. Daarin zijn ze echter niet onafhankelijk. Dus zie je vaak gedurende het traject dat er toch meer haken en ogen waren dan gedacht. En dat oplossingen in de voorkeursrichting van de leverancier liggen.

 

De kracht van Slim naar de cloud zit daarom in de samenwerking tussen vier onafhankelijke partners. Een onafhankelijke “one stop shop” waarmee een opdrachtgever toegang heeft tot alle relevante kennis. Zo ontstaat een situatie waarin de klant daadwerkelijk de regie kan houden, zonder verrassingen.

 

 

 

De gang naar de cloud levert een vraagstuk op dat vele facetten kent. Welke architectuur biedt voor mij de beste oplossing? Welke beveiligingsvraagstukken moet ik oplossen? Wat zijn de juridische consequenties? Hoe gaan mijn mensen om met de nieuwe diensten? Het vraagstuk vereist een integrale aanpak en diepe kennis van de materie.

Slim naar de cloud verenigt deze expertises en zorgt voor één aanspreekpunt, contract en werkwijze.

 

De vier partijen leveren de volgende bijdrage aan het initiatief:

 

Het snel signaleren van technische knelpunten in de huidige omgeving(en) en het ontwerpen en technisch begeleiden van implementaties van toekomstige IT oplossingen is core business voor de architecten van Metis IT.

 

De juristen van Pels Rijcken kennen de wetgeving in relatie tot cloud en IT tot in alle details en beoordelen de ontwerpen, contracten en implementatie vanuit juridisch perspectief.

 

Alle informatiebeveiligingsvraagstukken zijn bij Northwave in goede handen. Dat is in deze tijd uitermate belangrijk, zeker als het om cloud oplossingen gaat.

 

Transition Experts is de uitgelezen partner om het hele proces te begeleiden. Van advies tot en met de transitie naar de nieuw ontworpen IT omgeving(en). Een ervaren transitie manager, project manager en adviseur die van begin tot eind zaken in de juiste volgorde, met precies het juiste niveau van aandacht en detail en toeziend op kwaliteit, tijd en geld zal uitvoeren.

 

 
 

Wilt u meer informatie over Slim naar de cloud?

       

Neem contact op
Wij werken o.a. voor