Ons Team

Transition Experts is in 2010 opgericht door een aantal enthousiaste IT professionals. De wens om klanten te helpen bij het uitbesteden van hun IT en ze daar vooral – door het toepassen van hun eigen ervaring – bij te behoeden voor veelvoorkomende problemen, bepaalde de focus van de activiteiten van Transition Experts.

 

Rob Dekker

Rob is bij vele transitieprojecten betrokken geweest, eerst vanuit zijn functie als manager ICT bij Ernst & Young, en later als transitiemanager ad interim bij verschillende klanten. Rob vervulde daarin rollen van projectteamlid tot transitie- en programmamanager en sponsor. De transitieprojecten verschilden onderling in complexiteit, schaal en scope. Mensen waarmee hij samenwerkt typeren hem als kundig, betrouwbaar, verantwoordelijk en ambitieus. Door zijn uitgebreide ervaring met transities weet hij projecten snel op stoom te brengen en heeft hij een scherp oog voor de issues die transities zo complex kunnen maken. Rob wil daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren aan transities, en komt de belangen en verwachtingen van zijn klanten maximaal tegemoet. Hoe meer hij daarin slaagt, hoe meer hij van zijn werk geniet.

 

Marcel Besteman

Marcel heeft tijdens zijn periode in vaste dienst bij Imtech een zeer breed scala aan projecten gemanaged. Daarnaast heeft hij meer dan 5 jaar leiding gegeven aan een team van systeem architecten en database applicatie ontwikkelaars en kent hierdoor de klappen van de zweep. Daarnaast heeft hij als zelfstandig project manager meer dan 10 jaar ervaring in transitie projecten en internationale programma’s. Met name hier heeft hij de kennis opgedaan die hij dagelijks inzet tijdens zijn transitie projecten. Marcel is een toegewijde en loyale manager en toont de juiste flexibiliteit om als team het afgesproken resultaat te behalen. Zijn opdrachtgevers waarderen zijn enthousiasme, gedrevenheid en kwaliteit van werken. Het creëren van een sfeer waarin mensen bereid zijn samen te werken en een goede prestatie neer te zetten vindt hij zeer belangrijk. Afspraak is afspraak. In de uitvoering van zijn opdracht werkt hij met een mix van humor, creativiteit en doortastendheid.

 

Dirk van Sichem

Dirk is een doelgerichte, grondige en efficiënte transitie manager, die veel verantwoordelijkheidsgevoel heeft en uitstraalt. Zijn stijl van aansturen kan getypeerd worden als helder, eerlijk en open. Duidelijke en haalbare doelstellingen zijn daarbij voor hem van belang. Andere gedragskenmerken en vaardigheden zijn  loyaliteit, het oplossen van conflictsituaties, oplossingsgericht handelen en het tonen van leiderschap. Het samenbrengen van de verschillende belangen en het streven  naar optimale kwaliteit zijn voor Dirk de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden tijdens een transitie.

 

Gert Veldhuis

GertGert is binnen Transition Experts verantwoordelijk voor onze klanten en professionals. Hij woont en werkt inmiddels meer dan 20 jaar in Duitsland. Gedurende zijn loopbaan is hij bij meerdere internationale IT-service providers in verschillende rollen bij transitie projecten betrokken geweest. Bij deze projecten ging het voornamelijk om infrastructuur outsourcing, maar ook met het leiden van IT herstructureringsprojecten heeft hij uitgebreide ervaring. Tevens heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten en managen van internationaal opererende project- en transitie afdelingen. Gert is sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten en professionals en is zeer goed in staat om op basis van de behoefte van de klant de juiste mensen bij elkaar te brengen.

 

Jochen Korsten

Jochen heeft 30+ jaar ervaring als project- en programma manager voor onder andere PeopleWare, IBM, ING, de Politie en Getronics PinkRoccade. Met een kleurrijke achtergrond in alle hoeken van IT, van infrastructuur en supply chain tot mobility en cloud solutions, is Jochen breed georiënteerd en gespecialiseerd in transities en transformaties, verandermanagement en stakeholdermanagement. Als project- en transitiemanager is hij methodologisch bijzonder goed onderlegd, en weet hij voor iedere organisatie de juiste benadering te vinden. Hij is eerlijk en oprecht, een echt mensen-mens. Sterk in het bouwen van teams met de juiste mensen op de juiste plaats.

 

Vasilis Christopoulos

Vasilis is een resultaatgerichte projectmanager met 10 jaar ervaring in ICT-projecten. Met zijn aanpak verbindt hij klant, opdrachtgevers en management met technisch specialisten, zodat zij tot een gezamenlijk resultaat komen. Vanuit zijn enthousiaste, open en betrokken houding weet hij zijn team en omgeving te motiveren. Projecten benadert hij vanuit het perspectief van de klant en/of business. Hij gaat op zoek naar het èchte probleem en stelt dit centraal bij de uitvoering van het project, zodat er niet van het doel wordt afgeweken.

 

Lisette van Dijk

Noem haar office manager, vliegende keep of onze back office heldin: Lisette zorgt ervoor dat op kantoor alles soepel verloopt. Een rasechte regelaar, die voor elkaar krijgt dat onze professionals zich volledig op hun projecten kunnen richten. Ze is veelzijdig, sociaal en nauwkeurig: wat je Lisette ook toespeelt, ze zorgt ervoor dat het goedkomt! Dat veelzijdige blijkt wel uit haar gevarieerde takenpakket: van administratie en HRM tot office management en sales support. Lisette is van alle markten thuis. En bel je ons of kom je langs op kantoor? Goede kans dat je ontvangen wordt door onze stralende office manager.

 

       

Neem contact op
Wij werken o.a. voor