Transition Resourcing

Ons team bestaat uit een groot aantal, zeer ervaren transitie managers, senior project managers, technisch specialisten, architecten, service managers, contract managers en consultants die jarenlange ervaring hebben met grote IT veranderingen en het bovendien leuk vinden om grote complexe trajecten samen tot een goed einde te brengen.

 

We geloven in onze kracht, daarom kan Transition Experts opdrachtverantwoordelijkheid nemen voor projecten (soms tegen een vast bedrag). Hierbij werkt Transition Experts vaak samen met ervaren partnerbedrijven voor ondersteuning op specifieke deelgebieden van een transitie zoals bijvoorbeeld personeel, juridische zaken, logistiek en techniek.

 

We voeren werkzaamheden meestal uit op klantlocaties of vanuit onze kantoren in Nederland (Utrecht) en Duitsland (Ahaus).

 

Naast het aannemen en uitvoeren van transitieprojecten leveren wij ook specialisten voor andere soorten projecten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er tijdelijk versterking nodig is bij IT projecten of programma’s. Wij hebben een breed aanbod van specialisten zoals: architecten, packagers, Microsoft specialisten, VDI specialisten, (technische) projectleiders en project- en programmamanagers. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en de ‘juiste man op de juiste plek’. Om deze reden stellen wij alleen toppers voor die wij persoonlijk kennen uit onze eerdere projecten.

       

Neem contact op
Wij werken o.a. voor