Transition Experts levert kwalitatief hoogwaardige diensten bij transitie projecten. Wij realiseren ons als geen ander dat kwaliteit staat of valt met de mensen die deze diensten leveren. Dit is precies de reden waarom wij veel investeren om ons netwerk met specialisten steeds verder te versterken en uit te breiden. Maar wat biedt dit netwerk dan voor jou als specialist?

 

Interessante en uitdagende opdrachten
Transition Experts is de eerste, enige en onafhankelijke internationaal opererende specialist voor advisering en uitvoering van IT transities en IT transformaties. Wij bieden interessante en uitdagende opdrachten vaak met internationale allure. Mede door onze activiteiten in Duitsland hebben we een nog grotere markt ter beschikking. Niet alleen door onze naam in de markt maar ook door ons netwerk met specialisten, kunnen wij juist die uitdagende projecten bieden. Binnen ons netwerk helpen we elkaar bij het verkrijgen van opdrachten.
Naast individuele opdrachten sluit Transition Experts ook raamovereenkomsten af met de grotere klanten. Hierdoor kunnen projecten aan ons netwerk worden geboden die voor zelfstandigen moeilijk bereikbaar zijn.

 

Kennis
Projecten doen bij Transition Experts doe je nooit alleen. Indien begeleiding of coaching gewenst is zal dat worden geleverd. Of misschien is juist een review van een architect nodig of wil je gedurende het project af en toe afstemmen met een andere specialist. We doen er alles aan om onze klanten de hoogste kwaliteit te leveren en ons netwerk daarbij optimaal te ondersteunen. Of we nu een individuele specialist inzetten of een heel team!
Naast één op één begeleiding en coaching worden ook Meet & Greet avonden en maandborrels georganiseerd. Het doel is altijd hetzelfde: in een ontspannen sfeer kennis delen met gelijkgestemden.
Kennis van onze specialisten wordt momenteel geborgd in een Wiki waar onze klanten en ons netwerk onbeperkt gebruik van kunnen maken. Door het delen van onze kennis en met onze klanten en specialisten versterken we elkaar in het uitvoeren van onze projecten. We leggen onze kennis dan ook vast in een boek.
Samen met ons netwerk werken we gezamenlijk aan de ontwikkeling van producten voor bepaalde doelgroepen. Voorbeelden hiervan zijn gemeenten en de zorg branche.
Door al deze meerwaarde te tonen aan onze klanten is het gemakkelijker aan tafel te komen bij beslissers van bedrijven die niet afhankelijk zijn van de inkoopafdeling.

 

Opleidingen
Het up to date houden van je certificaten is in onze wereld van groot belang. Wij bieden ons netwerk de mogelijkheid om met vakbroeders gezamenlijk opleidingen te doen of certificaten te vernieuwen. Door dit gezamenlijk te doen en kosten te delen, kost kan dit maar voor een fractie van de oorspronkelijke prijs en wordt de opleiding gegeven in een leuke ambiance.

 

Tools
Mensen en kennis zijn belangrijk maar minstens zo belangrijk zijn de tools. Elke specialist die ingezet wordt binnen een project van Transition Experts, krijgt toegang tot Office 365. Office 365 biedt standaard faciliteiten zoals email, agenda en communicatie tools. Echter, ook wordt er een SharePoint omgeving geboden waarin je projectteam online kan samenwerken. Eén plaats voor belangrijke documenten, actielijsten en planningen.
Voor transitieprojecten biedt Transition Experts ook de InControl© tool. Projectteams kunnen hier kosteloos gebruik van maken. De InControl© tool is in huis ontwikkeld voor Transitie Managers en door Transitie Managers op basis van best practices.
Een ander voorbeeld van best practices zijn de templatedocumenten voor transitieprojecten. De bij eerdere projecten ontwikkelde documenten zijn gebruikt om deze templates verder te ontwerpen.

 

Overige ondersteuning
Tot zover het delen van kennis en beschikbaar stellen van tools. Maar Transition Experts biedt meer. Mocht je verlegen zitten om een werkplek of heb je een vergader/presentatieruimte nodig? Ook hiervoor kun je gebruikmaken van ons kantoor. Zelfs ondersteuning door het secretariaat behoort tot de mogelijkheden.

 

Ons netwerk is exclusief
Wij vinden het van essentieel belang dat ons netwerk bestaat uit toppers. Dat is ook de reden dat wij ons netwerk exclusief houden. Dit houdt in dat minimaal één van ons de specialist goed moet kennen uit eerdere projecten of dat wij op andere manier een positieve indruk hebben gekregen, zodat we met ons allen kunnen blijven zeggen: Voor topppers ga je naar Transition Experts!

 

Verzekeringen

Zodra je via Transition Experts bij een van onze klanten werkzaam bent, val je automatisch onder onze bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid verzekering. Mocht je hierover nadere informatie willen hebben, dan neem even contact met ons op.

       

Neem contact op
Wij werken o.a. voor