Wij werken voor

Profit
Transition Experts heeft ervaring met het uitvoeren van transities voor klanten in alle sectoren.
Ons grote netwerk van specialisten maakt het mogelijk die mensen in te zetten die de noodzakelijke ervaring meebrengen om de klus te klaren.

 

We begrijpen maar al te goed hoe belangrijk het is voor de continuïteit van de bedrijfsvoering dat de IT – ook tijdens een complexe transitie – beschikbaar blijft en doet wat het moet doen. Risico’s beperken is ons vak zonder dat daarbij de voortgang onder druk komt te staan. Daarnaast bewaken we dat de randvoorwaarden geschapen worden zodat hetgeen is afgesproken met de IT dienstverlener ook werkelijk door beide partijen nagekomen kan worden. Tijdens de transitie, maar vooral ook voor de periode erna.

 

Ook voor grote interne IT migraties (denk aan nieuwe data centers of de uitrol van nieuwe werkplekken) beschikt Transition Experts over de juiste specialisten. Juist bij deze grote veranderingen is het belangrijk dat we begrijpen hoe een organisatie ‘werkt’ en hoe je de impact van de verandering moet minimaliseren.

 

Publieke Sector
Een apart hoofdstuk is de Overheid, want binnen de Overheid werkt het anders dan binnen de wereld van ondernemers. Uiteraard heeft Transition Experts ook binnen de Overheid expertise en ervaring. Op het eerste gezicht zal worden gedacht dat transities niet direct aan de orde zijn bij de Overheid. Niets is minder waar. Bij Transition Experts worden implementatie- en verandertrajecten ook gezien als een “transitie”.

 

Bij de Overheid is Governance en het communicatie- en beslisproces vaak goed op orde. Het benoemen van de strategie is geregeld, bij de uitvoering hiervan biedt Transition Experts ondersteuning aan. Zowel bij gemeentes, provincies als ministeries heeft Transition Experts ondersteund bij verschillende “transitie” -trajecten.

 

Een voortdurende technologische ontwikkeling gekoppeld aan dynamische wet- en regelgeving (Digitaal 2017 en Digitale Agenda 2020) dwingen gemeenten tot procesoptimalisatie, ketenintegratie en samenwerking. Het hoofd bieden aan de decentralisatie van overheidstaken. De impact van bezuinigingen. Het automatiseren en digitaliseren van taken en diensten zodat burgers gegevens maar één keer dienen aan te leveren en alle zaken digitaal kunnen afhandelen. Dit alles maakt dat gemeenten momenteel staan voor enorme uitdagingen.  (Lees meer)

 

Bij Transition Experts werken, naast technische specialisten, ook medewerkers die goed zijn in de vertaling van het gebruik van ICT naar de organisatie. Deze Verander- en Implementatie- managers weten als geen ander de strategische impact van een ICT traject te onderkennen. ICT is immers niet meer het domein van de afdeling Automatisering, maar een “enabler” voor een goede en veilige bedrijfsvoering. Dit geldt ook binnen de Overheid waar het gezamenlijke doel is, net als in het bedrijfsleven: Tevreden klanten!

 

Samenvattend

Om ICT trajecten goed te laten verlopen heeft u de beste specialisten nodig.

 

Deze werken bij Transition Experts.

       

Neem contact op
Wij werken o.a. voor